Bien Cuit
Bien Cuit
Par:Zachary Golper,Peter Kaminsky
Publié le 2015-11-17 par Simon and Schuster
Bien Cuit introduces a new but decidedly old-fashioned approach to bread baking to the cookbook shelf. In the ovens of his Brooklyn bakery, Chef Zachary Golper bakes loaves that have quickly won over New York's top restaurants and bread enthusiasts around the country. His secret: long, low-temperature fermentation, which allows the bread to develop deep, complex flavours and a thick, mahogany-coloured crust - what the French call bien cuit, or 'well baked'. Golper recreates classic breads for the home baker along with an assortment of innovative 'gastronomic breads'.
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ID de livre de Bien Cuit's Les livres sont 4uTlCgAAQBAJ, Livre écrit parZachary Golper,Peter Kaminskyavec ETAG "7rDYI+wIs1U"
Livre publié par Simon and Schuster depuis 2015-11-17 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9781941393413 et ISBN 10 Code est 1941393411
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