Pierre Gagnaire

Pierre Gagnaire
Par:Pierre Gagnaire,Jacques Gavard
Publié le 2012 par Flammarion-Pere Castor


Celebrated French chef Pierre Gagnaire, described by Ruth Reichl in The New York Times as |The Wizard of Paris,| offers 175 classic and yet innovative recipes for everyday and special occasions, from lazy brunches to midnight feasts. Pierre Gagnaire is one of France's most creative chefs, revered for pushing the boundaries of taste and texture. While he has published several books on food-related subjects, this is his first book of recipes written for the home chef. Organized into four chapters covering mealtimes and entertaining, Gagnaire transforms old favorites by adding a twist of originality via unique flavor combinations or the addition of an unexpected ingredient. Breakfast includes French Toast and Lemon-Rhubarb Marmalade and drinks such as Orange-Cardamom Coffee and Sparkling Melon-Strawberry juice. Lunch options include Shitaki-Gorgonzala Ciabatta or Zucchini Pesto, and dinner ranges from Lamb with Potatoes and Prunes or Grilled Line-Caught Bass. Desserts feature Chocolate Tart or Raspberries with Parmesan, and his cocktail party ideas include recipes for drinks and snacks, such as Bell Pepper Cocktail and Pear with Roquefort and Walnuts on Endive Leaves. The photographs bring into focus the fresh ingredients used in the recipes, with artistic close-up portraits. The creative recipes of this master chef will expand the repertoire of the home cook--novice or accomplished--and provide a fresh new home dining experience.

Ce livre a été classé à 28 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.

ID de livre de Pierre Gagnaire's Les livres sont vw5wDwAAQBAJ, Livre écrit parPierre Gagnaire,Jacques Gavardavec ETAG "oE/rVRFpwpw"

Livre publié par Flammarion-Pere Castor depuis 2012 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9782080201126 et ISBN 10 Code est 2080201123

Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image false

Livre qui ont "248 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking

Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""

Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE

Le livre a été écrit en en

l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false

Aperçu du Livre

Pierre Gagnaire

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel