A Pied Noir Cookbook
A Pied Noir Cookbook
Par:Chantal Clabrough
Publié le 2005 par Hippocrene Books
This unique cookbook relates the story of the Pied Noir or 'Black feet', Sephardic Jews from the North African nation of Algeria. The cuisine of the Peid Noir reflects a storied history: Expelled from Spain, and later forced to flee Algeria, their cookery was influenced by the nations they inhabited, as well as the trade routes that passed through these areas. Over the centuries, they collected recipes and flavours that came to form a unique and little-known culinary repertoire. The 85 recipes in this fascinating book are accompanied by a history of the Pied Noir and the story of the author's family. A glossary of culinary terms and menus for Pied Noir feasts are also included.
Ce livre a été classé à 8 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.
ID de livre de A Pied Noir Cookbook's Les livres sont A-McTVd4j90C, Livre écrit parChantal Clabroughavec ETAG "adF6PqIcN40"
Livre publié par Hippocrene Books depuis 2005 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9780781810821 et ISBN 10 Code est 0781810825
Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image true
Livre qui ont "128 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking
Ce livre a été évalué par 1 Les raters et ont un taux moyen à "5.0"
Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE
Le livre a été écrit en en
l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false