The Basque Table

The Basque Table
Par:Teresa Barrenechea
Publié le 2010-05-07 par ReadHowYouWant.com


In the Basque region of Spain, food and eating are the center of everyday life and the focus of endless conversation. This award-winning, internationally acclaimed cookbook presents 130 recipes for casual, elegant fare from this food-centric region's increasingly popular cuisine. With an emphasis on high-quality fresh ingredients, simply prepared, the Basque style of cooking fits right in with today's back-to-basics focus on whole foods. For starters, there are plates full of pinchos, the Basque version of tapas, including Eggs Stuffed with Anchovies and Tuna, and Smoked Salmon and Asparagus Pinchos. Among main courses, there is a wealth of light and healthy fish and shellfish fare including Cod-Stuffed Piquillo Peppers with Biscayne Sauce and Red Snapper Guernica-Style, and rustic and hearty meat and chicken dishes such as Top Loin of Pork Cooked with Milk, Chicken Breasts with Garlic and Parsley, and Venison with Red Currant Sauce. Soups, stews, salads, and sides round out the feast.

Ce livre a été classé à 11 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.

ID de livre de The Basque Table's Les livres sont v6F032t5JPcC, Livre écrit parTeresa Barrenecheaavec ETAG "Hk4lN/HHyKM"

Livre publié par ReadHowYouWant.com depuis 2010-05-07 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9781458757586 et ISBN 10 Code est 1458757587

Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image true

Livre qui ont "336 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorie

Ce livre a été évalué par 2 Les raters et ont un taux moyen à "4.0"

Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE

Le livre a été écrit en en

l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false

Aperçu du Livre

The Basque Table

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel