Spice I Am

Spice I Am
Par:Sujet Saenkham
Publié le 2015-03-25 par Lantern


In this much anticipated cookbook Sydney-based Thai chef Sujet Saenkham shares his family recipes for the fresh flavors of regional Thai cooking so you can enjoy authentic Thai food at home Leave the Thai takeaway menus in your kitchen drawer, as you learn how to make restaurant favorites such as Sujet's signature stir-fried crispy pork belly with basil, roasted red duck curry with eggplant, tomato and pineapple, and crispy prawn and lemongrass salad, as well as traditional classics like pad Thai, fishcakes, and a massaman beef curry from scratch. Throughout, Sujet offers practical advice on finding the ingredients and mastering the cooking techniques you need to create your own Thai feasts at home. Includes metric measures.

Ce livre a été classé à 37 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.

ID de livre de Spice I Am's Les livres sont PSfKoQEACAAJ, Livre écrit parSujet Saenkhamavec ETAG "fWvQShtxUzM"

Livre publié par Lantern depuis 2015-03-25 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9781921383595 et ISBN 10 Code est 1921383593

Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image false

Livre qui ont "208 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking, Thai

Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""

Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE

Le livre a été écrit en en

l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false

Aperçu du Livre

Spice I Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel