Simple French Food 40th Anniversary Edition
Simple French Food 40th Anniversary Edition
Par:Richard Olney
Publié le 2014-05-06 par Houghton Mifflin Harcourt
Richard Olney was considered a culinary genius for his ability to elevate cooking to a practical art. He wrote evocatively about the beauty and pleasure in cooking by focusing on preparing simple foods well. This new edition of his classic cookbook includes a fresh cover, new interior design, and a foreword by Mark Bittman—so that a whole new generation of food lovers can enjoy this inspiring book. Olney’s 175 recipes are so straightforward that cooks will be inspired to go right into the kitchen: herb omelets, fish with zucchini, lamb shanks with garlic, and many more. He also shares techniques (several featuring his own illustrations), such as fermenting vinegar, in line with the back-to-basics trend in cooking. Olney’s emphasis on simplicity and improvisation in cooking will resonate with today’s cooks and food lovers.
Ce livre a été classé à 20 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.
ID de livre de Simple French Food 40th Anniversary Edition's Les livres sont Ve1JAQAAQBAJ, Livre écrit parRichard Olneyavec ETAG "X2T+QxfbBpM"
Livre publié par Houghton Mifflin Harcourt depuis 2014-05-06 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9780544245396 et ISBN 10 Code est 0544245393
Le mode lecture dans l’état du texte est true et le mode lecture dans l’état de l’image true
Livre qui ont "446 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking
Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""
Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE
Le livre a été écrit en en
l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est true et en ePub est true