Corsica
Corsica
Par:Nicolas Stromboni
Publié le 2017-10 par Rizzoli Publications
Relatively unexplored by visitors from outside Europe, Corsica is a Mediterranean island steeped in a rich food culture. With incredible geography - from the mountains to the plains and the stunning coastline - Corsica has long been a well-loved idyll for those in the know. It is also home to a unique cuisine - blending the best of French and Italian food - that respects its home-grown produce: citrus fruits, grapes, chestnuts, cheese, herbs, fish, seafood and charcuterie. This beautifully photographed book celebrates all that is Corsican - the people, the geography and, most importantly, the food.
Ce livre a été classé à 5 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.
ID de livre de Corsica's Les livres sont X9gzDwAAQBAJ, Livre écrit parNicolas Stromboniavec ETAG "3ABwdnXn3Ok"
Livre publié par Rizzoli Publications depuis 2017-10 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9781925418521 et ISBN 10 Code est 1925418529
Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image false
Livre qui ont "320 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking, French
Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""
Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE
Le livre a été écrit en en
l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false