A Taste of Haiti
A Taste of Haiti
Par:Mirta Yurnet-Thomas
Publié le 2003-08 par Hippocrene Books
With African, French, Arabic and Amerindian influences, the food and culture of Haiti are fascinating subjects to explore. From the days of slavery to present times, traditional Haitian cuisine has relied upon staples like root vegetables, pork, fish, and flavour enhancers like Pikliz (picklese, or hot pepper vinegar) and Zepis (ground spices). This cookbook offers over 100 Haitian recipes, including traditional holiday foods and the author's favourite drinks and desserts. Information on Haiti's history, holidays and celebrations, necessary food staples, and cooking methods will guide the home chef on a culinary adventure to this beautiful island. Recipe titles are given in English, Creole, and French.
Ce livre a été classé à 24 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.
ID de livre de A Taste of Haiti's Les livres sont giQaoQz8N0AC, Livre écrit parMirta Yurnet-Thomasavec ETAG "Ee3d/OBbIQg"
Livre publié par Hippocrene Books depuis 2003-08 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9780781809986 et ISBN 10 Code est 0781809983
Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image true
Livre qui ont "215 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking
Ce livre a été évalué par 3 Les raters et ont un taux moyen à "5.0"
Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE
Le livre a été écrit en en
l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false