A Lifetime of Cooking, Teaching and Writing from The French Kitchen
A Lifetime of Cooking, Teaching and Writing from The French Kitchen
Par:Diane Holuigue,Helen Alexander
Publié le 2012 par
Combining the concepts of classical French cooking introduced and explained in Di's best-selling The French Kitchen (first published in 1983); teachings from her essential and instructive manual The Clever Cook and a breathtaking array of inspiring and informative travel writings, this is a testament to Di Holuigue's impressive culinary career.
Ce livre a été classé à 24 par Google Books for mot-clé my french kitchen a book of 120 treasured recipes.
ID de livre de A Lifetime of Cooking, Teaching and Writing from The French Kitchen's Les livres sont rgeZMQEACAAJ, Livre écrit parDiane Holuigue,Helen Alexanderavec ETAG "AHQjwBT2ujQ"
Livre publié par depuis 2012 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9781921778681 et ISBN 10 Code est 1921778687
Le mode lecture dans l’état du texte est false et le mode lecture dans l’état de l’image false
Livre qui ont "752 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking, French
Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""
Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE
Le livre a été écrit en en
l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est falseet en ePub est false